Mi koristimo sopstvene kolačiće i kolačiće treće strane da bismo Vam pružili bolje iskustvo pregledavanja. Ako nastavite sa pregledavanjem, smatramo da ste prihvatili kolačiće. Politika privatnosti

Dobrodošli u

  • Crnu Goru

  • Adriatic Boat

Dobro došli u Adriatic boat

Welcome to

Adriatic boat

Adriatic Boat (AB) nudi premium servise na moru koji su kreirani kao odgovor na sve veće zahtjeve i potrebe za poboljšanje kvaliteta pomorskih usluga kao sto su transferi, iznajmiljivanje plovila, posebno krojene ture i čarteri. Iz tog razloga, AB je napravio sopstvenu flotu novih Ranieri glisera, dok takođe raspolaže sa premium plovilima is ostalih segmenata (jedrilice, jahte i super jahte).

Jedinistvena iskustva
Siguran booking​​
Individualan pristup

RANIERI FLOTA

Brend Ranieri je rođen u Soveratu (Italija) krajem šezdesetih godina kada je Pietro, najstariji od Ranieri braće počevši od porodičnog biznisa prodaje motora i glisera, sa svojom braćom transformisao svoju strast u talenat za kreiranje autentičnih plovila. Ranieri je danas prepoznat na tržištu kao lider u proizvodnji plovila visokog kvaliteta i prateće tehnologije.

CHARTER FLOTA

Naša čarter flota se sastoji od izbora pažljivo biranih plovila različitih tipova i veličina. Bilo da Vam je potreban manji brod, gliser, jedrenjak, jahta ili super jahta, mi Vam možemo pomoći pri odabiru najbolje opcije za Vaše vrijeme na moru. Uz prethodno, možemo Vam pomoći da isplanirate posebno krojenu agendu, organizovati najbolji catering servis ili aktivnosti zabavne prirode.

ZALIV

Mnogo priča je ispričano i napisano, mnogo fotografija i slika je ilustrovalo jedinstvenu ljepotu Bokokotorskog zaliva. Boka, kako joj tepamo, je put kroz vrijeme, sinergija arhitektura različitih civilizacija, kontrast između mora i planina, prirodno čudo gdje sve prethodno zaživi.  

Mi želimo da Vas povedemo na sva ova mjesta, da Vam pokažemo šarm i autentična iskustva koje donosi svako od njih. Istražite pećine, posjetite ostrva, uživajte na plažama, zadovoljite Vaša čula u najboljim restoranima, opustite se u hotelima sa karakterom i najljepšim pogledom…

POSEBNA ISKUSTVA

Osim naših standardnih usluga, spremni smo da uradimo sve kako bi izašli u susret našim klijentima. S tim u vezi, možemo organizovati posebno krojena iskustva na osnovu Vaših ideja, zahtjeva i potreba. Ture za specijalne prilike, ribolov sa garantovanim ulovom, vodeni sportovi, team building aktivnosti, poseban catering ili zabavni sadržaj – Mi možemo sve.

INSTAGRAM