O NAMA

Adriatic Boat (AB) nudi premium servise na moru koji su kreirani kao odgovor na sve veće zahtjeve i potrebe za poboljšanje kvaliteta pomorskih usluga kao sto su transferi, iznajmiljivanje plovila, posebno krojene ture i čarteri. Iz tog razloga, AB je napravio sopstvenu flotu novih Ranieri glisera, dok takođe raspolaže sa premium plovilima iz ostalih tipologija brodova (jedrilice, jahte i super jahte).

 

Naša luka nalazi se u D-Marin Portonovi marini, gdje će Vas dočekati naše ljubazno i profesionalno osoblje, kao i naša plovila. Zašto se zadovoljiti sa prosjekom i „standardnom“ uslugom, kad Vam AB može pružiti najbolju uslugu i nezaboravne trenutke, bilo da se radi o kraćem ili dužem vremenskom periodu koje provedete sa nama. Naša plovila su savremenog dizajna,  opremljena sa najmodernijom opremom i kao takva pružaju osjećaj udobnosti, kvaliteta i luksuza.

 

Dozvolite nam da Vas povedemo na putovanje po Bokokotorskom zalivu, da Vam pokažemo ostrva i ispričamo priče, da Vas vratimo u vrijeme sa autentičnom arhitekturom iz raznih epoha, da Vam pokažemo otvoreni dio naše magične obale i sva posebna mjesta koja će nahraniti Vaša čula.

NAŠA KUĆA
D-MARIN PORTONOVI MARINA