Politika privatnosti

Kakva je naša politika privatnosti?

Kao naš posjetilac na mreži, imate pravo da znate našu praksu u vezi sa informacijama koje prikupljamo kada posećujete naše web stranice i kakvu vrstu informacija prikupljamo. Ovdje sadržane smjernice odnose se na vaše posjete svim web lokacijama kojima upravlja Adriatic Boat, ali ne uključuju URL adrese za preusmjeravanje koji bi korisnike povezali s drugom internetskim domenom. Ostale web stranice koje su povezane sa ili preusmjerene sa web stranica Adriatic Boat-a i njegove podružnice mogu imati različite politike; stoga, molimo vas pogledajte detalje o politikama privatnosti na tim web lokacijama za detalje.  

 

Koje se informacije prikupljaju (lične, „Kolačići“)?

Adriatic Boat prikuplja lične podatke samo na dobrovoljnoj osnovi. Ako posjetitelj na mreži pošalje informacije Adriatic Boat-u, obično će biti u obliku: (1) zahtjeva za dodatnim informacijama (2) pretplate na newsletter. Prikupljene lične informacije mogu da uključuju vaše ime, kućnu adresu, telefonski broj i / ili e-mail adresu. Ne trebaju nam ove informacije za pristup našim web lokacijama, međutim nećete moći da primate materijale kao što su bilteni ukoliko se takve informacije ne dostave. Za svakog posjetioca koji posjeti bilo koji od web sajtova Adriatic Boat-a, naš web server automatski prepoznaje i čuva informacije, poput posjetiočeve IP adrese / kombinacije imena domena i bilo koje referentne web lokacije. Ove podatke koristimo da bismo razumjeli obrasce prometa posjetilaca putem naših web lokacija u svrhe kao što su unapređenje njihove upotrebljivosti. Kompjuter automatski pruža ove informacije prilikom svake prijave, osim ako niste aktivirali tehnologiju blokiranja koja je dostupna u nekim pretratraživačima. Kada posjetite web lokaciju Adriatic Boat-a ili ako se na njima pojavljuju reklame, možda ćemo koristiti tehnologiju koja se naziva „cookies“ širom industrije koja čuva određene informacije na vašem računaru i koja nam omogućava da prilagodimo vaše iskustvo kako bismo bolje odgovarali vašim interesima i preferencijama ili jednostavno olakšali vašu prijavu za korišćenje usluga. Većina pretraživača omogućava vam brisanje kolačića (cookies) sa hard diska računara, blokiranje prihvatanja kolačića ili dobijanje upozorenja prije nego što se kolačić sačuva. Međutim, ako blokirate ili obrišete kolačiće, možda nećemo moći da vratimo bilo koje postavke ili podešavanja za prilagođavanje koje ste prethodno naveli, a naša mogućnost da personalizujemo vaše mrežno iskustvo biće ograničena. Molimo pogledajte uputstva pregledača ili ekran „pomoć“ da biste saznali više o ovim funkcijama.

 

Kako koristimo vaše lične podatke?

Lični podaci koje dajete Adriatic Boat-u omogućiti će nam da ispunimo vaše zahtjeve; upozoravaju vas na nove proizvode ili usluge, funkcije ili poboljšanja; obavještavaju vas o promocijama i ponudama. Adriatic Boat neće otkriti vaše lične podatke drugim kompanijama ili organizacijama. U svrhu pojašnjenja, termin „Adriatic Boat“ obuhvata Sale and Rent doo Podgorica i sva povezana preduzeća. I na kraju, vaše lične podatke možemo koristiti za interni marketing, profilisanje ili demografsku svrhu, tako da naše proizvode i usluge možemo prilagoditi tako da odgovaraju vašim potrebama. To radimo da bismo bolje razumjeli i opslužili naše klijente.

 

Koju vrstu komunikacije mogu da primim?

Posebne ponude i ažurirane informacije

Povremeno ćemo vam slati informacije o proizvodima, uslugama i posebnim ponudama i promocijama. Iz poštovanja vaše privatnosti, predstavljamo mogućnost da ne primite ove vrste komunikacija. Molimo pogledajte odjeljak „Koji izbor imam“ u nastavku.  

 

Koje izbore imam u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i distribucijom mojih ličnih podataka?

Adriatic Boat vam omogućava da kontrolišete način na koji koristimo lične identifikacione informacije koje bismo mogli dobiti. U trenutku kada date lične podatke, Adriatic Boat vam može dati mogućnost da odbijete bilo koje buduće ponude ili informacije o novim proizvodima, promocijama ili uslugama. Pored toga, većina komunikacija koje vam Adriatic Boat može poslati, kao što su bilteni, sadrže postupke za poništavanje primanja svih budućih komunikacija. I na kraju, možda će vam se pružiti prilika da se „odustanete“.

 

Koliko su sigurni moji lični podaci?

Adriatic Boat je poduzeo korake kako bi osigurao da će sve prikupljene informacije ostati sigurne i u svom izvornom obliku, tj. bez bilo kakvih izmjena. Kao takav, strogo se kontroliše pristup svim ličnim podacima.  

 

Sigurnost

Iako Adriatic Boat ne može garantovati da nikada neće doći do neovlaštenog pristupa od strane vanjskih strana, budite sigurni da Adriatic Boat vodi veliku brigu u održavanju sigurnosti vaših ličnih podataka i u sprečavanju neovlaštenog pristupa njima korišćenjem odgovarajućih tehnologija i internih procedura.

 

Obaveštenje o djeci mlađoj od 13 godina

Ako ste mlađi od 13 godina, ne biste trebali davati nikakve lične podatke (na primjer, vaše prezime, kućnu adresu ili e-mail adresu) bez znanja i dozvole roditelja ili staratelja. Ako Adriatic Boat sazna da ste mlađi od 13 godina, Adriatic Boat neće čuvati niti koristiti bilo kakve lične podatke o vama bez verifikovanog pristanka roditelja ili staratelja, osim ako to dopušta zakon. To može značiti da nećete moći učestvovati u nekim aktivnostima na web lokacijama bez odobrenja. Adriatic Boat vjeruje da djeca koja koriste internet zahtijevaju posebnu zaštitu, a mi roditeljima ili starateljima nalažemo da informišu svoju djecu o bezbjednosti Interneta. Roditelji se pozivaju da provode vrijeme na mreži sa svojom djecom kako bi se upoznali sa vrstama sadržaja dostupnim na web stranicama Adriatic Boat-a i Interneta uopšte. Alati za kontrolu dostupni su od proizvođača internetskih servisa i softvera koji pomažu u stvaranju sigurnijeg okruženja za djecu.

 

Upotreba smjernica, promjene politike privatnosti

Naša politika privatnosti može se s vremena na vrijieme mijenjati. Na ovoj stranici ćemo objaviti bilo kakve izmjene u politici privatnosti i, ako su promjene značajne, pružićemo vam istaknutije obaveštenje.


Naziv pravnog lica: Sale and Rent doo

Adresa e-pošte: office@adriaticboat.me  

Poštanska adresa: City Kvart, Lamela I, 81000 Podgorica, Crna Gora

Telefon: +382 (0) 69151212

Imate pravo da u bilo kojem trenutku podnesete zahtjev za zaštitu ličnih podataka Agenciji za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama ('Agencija'), crnogorskom nadzornom organu (azlp@t-com.me), ako mislite da smo prekršili vaša prava na zaštitu podataka. Međutim, mi bismo poštovali šansu da rešimo vaše probleme pre nego što se obratite Agenciji, pa nam se obratite u prvom stepenu.