Porto Novi

Portonovi je idiličan gradić u mediteranskom stilu, blagoslovljen mirnom lokacijom u pitoresknom dijelu Bokokotorskog zaliva. Sa zlatnim pijeskom, jedinistvenim bazenima i odabranim izborom restorana, kafića, barova i butika, savršeno je mjesto za uživanje u odmoru bogatom iskustvom - za vikend, nedjelju ili duže.

 

Pristup spa centru Espace Chenot. Sabia restoran sa Michelinovim zvezdicama. Više od 16 restorana, barova i kafića. Marina sa 238 vezova sa jahtama dostupnim za iznajmljivanje. Nautičko igralište s Hrvatskom, Dalmatinskim ostrvima i još mnogo toga unutar jedrenjačke udaljenosti.

Porto Montenegro

Vodeća marina za superjahte na Mediteranu i nautičko naselje Porto Montenegro broji 450 vezova, 7 luksuznih rezidencija sa stanovima i penthouse-ima, luksuzni Regent Hotel & Residences u kategorizaciji pet zvjezdica, kao i mnoštvo sportskih, art, lifestyle sadržaja.

 

Atraktivni događaji, art punktovi, koncerti, regate, ekskluzivne zabave, samo su neki od razloga zašto je Porto Montenegro omiljena destinacija internacionalne klijentele za sva godišnja doba. Promenada svjetskih modnih brendova upotpunjuje kosmopolitsko šetalište sa restoranima, barovima i kafeterijama, a tu je i atraktivni Porto Montenegro Jahting klub sa 64m dugim infinity bazenom, jedriličarkom eskadrilom, plažnim barom i teretanom na pijesku.

Luštica Bay

Dom zdravog, aktivnog života na obali Jadrana koji nudi kompletni spektar vrhunskog smještaja na 690 hektara. Raznolika, ali različita zajednica za one koji traže život kao niko drugi.  Preko 500 vila i gradskih kuća, više od 1000 apartmana, 7 hotela…

 

Na jednom od najljepših golf mjesta na svijetu biće izgrađen šampionski golf teren sa 18 rupa koji pruža zadivljujući pogled i na zaliv i na Jadransko more. Dvije marine prve klase. Glavna marina sa 176 mjesta, koja brodi brodove do 35m, omogućava luksuzan i pogodan prelazak na život na obali, nudeći sve usluge za jahte i ostala plovila. To uključuje popravke i održavanje, struju, sigurnost i pristup profesionalnom osoblju za održavanje.